Pizza z ovsenej múky (U1)

Autor: Zuzana Gombošová | 5.3.2013 o 20:20 | (upravené 5.3.2013 o 20:37) Karma článku: 3,93 | Prečítané:  935x

Korpus z ovsenej múky zaručuje prípravu pizze, z ktorej sa chudne. Zasýti na dlhé hodiny vďaka vysokému obsahu vlákniny. Ochutíme si ju podľa vlastnej chute. Ja som ju pripravila s paradajkovým pretlakom. Na to  som poukladala šunku, syr, kukuricu a hríby. Posypala som ju oregánom a bazalkou.

 

  • 400 g ovsenej múky
  • 4 dl vody
  • soľ
  • čierne korenie
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • ostatné ingrediencie podľa chuti.

 

Zmiešame ovsenú múku s soľou, čiernym korením a práškom do pečiva.

 

 

Postupne pridávame vodu, kým cesto nemá „haluškovú“ konzistenciu.

 

 

Cesto premiestnime na plech a rozotrieme pomocou štetca. Malo by byť skôr hrubšie ako tenšie. Nevadí keď sa nám nepodarí rozotrieť až po okraj, cesto sa nám neroztečie.

 

 

Rozložíme prísady a dáme piecť. Pečieme na 180 °C 20 minút. Priebežne kontrolujeme, aby sa nepripiekla. Dobrú chuť.

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

DOMOV

Najskôr partneri, potom nepriatelia na život a na smrť. Príbeh Sýkorovej vraždy

Zlikvidovať mafiána Miroslava Sýkoru mala podľa kľúčového svedka záujem aj Slovenská informačná služba.


Už ste čítali?